Stort utbud av konferensrum i Lund

Skräddarsydda arrangemang för alla tillfällen.

Vår kunniga och erfarna personal erbjuder nära och personlig service för att kunna skräddarsy arrangemang efter dina önskemål som kund. Hos oss står du och ditt sällskap alltid i centrum, med möjlighet att åtnjuta service till konkurrenskraftiga priser.

Så när du letar efter en välkomnande och stimulerande miljö för din nästa konferens eller ditt nästa möte, seminarium vänd dig då till oss. Med många nöjda gäster genom åren kan vi garantera att du också kommer att gilla våra erbjudanden.

Lokaler

Vi kan erbjuda ett brett utbud av konferensrum för olika typer av arrangemang. Från mindre, intima sällskap till företagskonferenser. Med många lokaler i olika storlekar har vi möjlighet att ta emot alla typer av grupper. Så vänd dig till Folkets Hus i Lund i Lund för bra erbjudanden och skräddarsydda arrangemang för konferenser, möten, seminarier, kick-off eller annat.
Fina och fräscha lokaler för alla tillfällen

Teknisk utrustning

Alla våra lokaler och konferensrum är utrustade, eller har möjlighet att bli utrustade, med tekniska kommunikationsmöjligheter. Vi hjälper dig att sätta upp visningsmöjligheter inom ljud, ljus och bild, beroende på vad det är du är ute efter. Från storbildsskärm till dvd, video, tv och mycket annat. Fråga oss gärna om du har särskilda önskemål, så ser vi till att fixa det.

Mat och dryck

I samband med konferensbokningar i våra faciliteter i Lund finns också möjlighet till förfriskningar och förtäring. Från enklare fika med kaffe, frukt och kakor till ordentliga luncher eller middag, beroende på hur länge konferensen beräknas äga rum. Tillsammans med våra konferensvärdar kan du som kund diskutera fram vad som passar bäst för ditt arrangemang, så fixar vi och restaurangen resten.
Mat och dryck av högsta kvalitet